İçeriklerimiz

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” okul yürütme kurulu üyesi öğretmenlerimiz ve sınıf temsilcisi öğrencilerimizle ilk toplantımız gerçekleştirildi. Projenin planlanması, yürütülmesi, etkinliklerin uygulanması ve değerlendirilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Değerler Kulübü olarak yaşlılara saygı değeri kazanımı için okulumuz mahallesinde bulunan komşularımızı ziyaret ettik.

Değerler Eğitimi kapamında okulumuzda "SEVGİ" değeri işlendi.

Kas

Okulumuz İngilizce öğretmeni Okan Aksoy'un kurucusu olduğu, okul müdürümüz Yavuz Karaaslan'ın da ortaklarından olduğu "English 4 Skills" adlı eTwinning projesi başlamıştır. Projede Aydın'ın yanı sıra Şırnak, Tekirdağ, Antalya, Samsun, Sırbistan, Portekiz, Romanya ve Tunus'tan ortaklar bulunuyor. Projede öğrenciler İngilizce'yi etkin bir şekilde kullanarak dört yabancı dil becerisini geliştirmeye çalışacaklar. Bunların yanında Web 2.0 araçlarını da eğitim sürecinin içine dahil ederek işbirlikçi öğrenmelerini geliştirecekler.