T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / ÇİNE - Akçaova Ortaokulu

Gameception (Oyun Oyun İçinde) eTwinning Projesi

Okulumuz İngilizce öğretmeni Okan Aksoy'un kurucusu olduğu, Türkçe öğretmenimiz Gamze Aksoy'un da ortaklarından olduğu "Gameception (Oyun Oyun İçinde)" adlı eTwinning projesi başlamıştır. Projede Aydın'ın yanı sıra İstanbul, Kocaeli, Erzurum, Malatya, Şırnak, Gürcistan ve Tunus'tan ortaklar bulunuyor.

19-12-202119-12-2021

Kısa Açıklama

Çocuklar, doğumlarından itibaren çeşitli nesnelerle oyun kurar, gerçek hayatla oyun aracılığıyla iletişim kurarlar. Oyun, çocuğun yaşamının vazgeçilemez bir parçasıdır. Projemiz sayesinde de öğrencilerimiz pandemi sonrası okula uyum dönemlerinde oyunlar oynayarak bu zorlu süreci daha rahat atlatacaklar. Akıl ve zeka oyunları, Web 2.0 oyunları ve geleneksel çocuk oyunları hakkında bilgi sahibi olacak ve akranlarıyla beraber bu oyunları oynayarak hem üst düzey düşünme becerilerini geliştirecekler hem sosyalleşecekler hem de öğrenirken eğlenecekler.

Children make games with various things since their birth and get into touch with real life by means of games. Games are indispensable to their lives. After the pandemic, our students have trouble adjusting to school environment. Our aim is to ease this process by making them play games. They will be informed of mind games, Web 2.0 games, traditional children games and play them with their peers. Thus they will socialize, collaborate with students from different schools and have fun while learning something.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.12.2021 - Güncelleme: 16.01.2023 14:36 - Görüntülenme: 172
  Beğen | 1  kişi beğendi