Etiket Sonuçları: Ziyaret

May

Sayın Kaymakamımız Özkan Demir ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şakir Said ÜSTÜNDAĞ Teog sınavlarında 1. olan okulumuzu ziyaret etti.

Öğrencilerimizi sınıflarında tebrik eden Kaymakamımız başarılarının devamını diledi. Ayrıca okulumuz öğretmenlerini de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Okulumuz 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminde olduğu gibi 2. döneminde de ilçede 1. olarak başarısı sürdürdü.

Bu başarımızı tebrik etmek için okulumuza gelen ve bizleri sevindiren Sayın Kaymakamımız ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz.