Etiket Sonuçları: Okul

Haz

Öğrencilerimizi lösemi hastalığıyla ilgili ve LÖSEV ile ilgili bilinçlendridik. Öğrencilerimiz löseminin ne olduğunu, belirtilerinin neler olduğunu, tedavi sürecinin nasıl olduğunu, lösemili çocukların karşılaştıkları sorunları, çocuğu lösemi hastası olan ailelerin karşılaştıkları sorunları, LÖSEV´in bu hastalıkla mücadelede üstlendiği misyonun ne olduğunu, LÖSEV´in nasıl bir vakıf olduğunu, LÖSEV´e nasıl bağış yapabileceklerini öğrendiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladık.

Akçaova ilkokulu ile beraber kutladığımız bu güzel bayramda öğrencilerimiz çeşitli danslar sergilediler, gösteriler yaptılar, şiirler okudular Akçaova stadında yapılan gösteriye halkın da yoğun bir ilgisi vardı.

İlde 2. olan okulumuz Voleybol takımı ödüllerini karakol komutanımız Sayın Hasan BALABAN´ın elinden aldı.

Öğrencilerimiz çok eğlendiler, biz öğretmenler de bu güzel günün gururu ve mutluluğu içindeydik.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha saygıyla anıyoruz.

İlçemizde Düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarına Katıldık.

İlçemiz kapalı spor salonunda düzenlenen Geleneksel çocuk oyunları yarışmalarında ortaokullar kategorisinde Yarışmalar şu şekilde yapıldı:

5. Sınıflar - Mendil Kapmaca

6. Sınıflar - Fasülye çuvalı Atma

7. Sınıflar - Halka Taşıma

8. Sınıflar - Kaleli Yakan Top

Yapılan bu yarışmalarda okulumuz 2 İkincilik, 1 üçüncülük ve 1 de dördüncülük aldı.

Beden Eğitimi öğretmenimiz Mürüvvet Palamutlu´nun da görevli olduğu yarışmalarda öğrencilerimizi gösterdiği performanslarından dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivil savunma günü ve 1- 7 mart Deprem haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Yapılan tatbikatta sivil savunmanın önemi vurgulanırken, depreme her zaman hazır olmamız gerektiği  de belirtildi.