Etiket Sonuçları: Aydın

May

Teog sonrası öğrencilerimizle hem baharın gelişini değerlendirmek, hem sağlıklı yaşam adına öğrencilerimizi bilinçlendirmek, hem de Teog da başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmek adına Gökbel dağına zirve yürüyüşü yaptık. eğimli ağaçlık ve engebeli dağa tırmanmak kolay olmadı ancak çok eğlenceliydi. öğrencilerimizi bu zorlu yürüyüşü tamamladıkları için tebrik ediyoruz .

May

Sayın Kaymakamımız Özkan Demir ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şakir Said ÜSTÜNDAĞ Teog sınavlarında 1. olan okulumuzu ziyaret etti.

Öğrencilerimizi sınıflarında tebrik eden Kaymakamımız başarılarının devamını diledi. Ayrıca okulumuz öğretmenlerini de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Okulumuz 2016 - 2017 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminde olduğu gibi 2. döneminde de ilçede 1. olarak başarısı sürdürdü.

Bu başarımızı tebrik etmek için okulumuza gelen ve bizleri sevindiren Sayın Kaymakamımız ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladık.

Akçaova ilkokulu ile beraber kutladığımız bu güzel bayramda öğrencilerimiz çeşitli danslar sergilediler, gösteriler yaptılar, şiirler okudular Akçaova stadında yapılan gösteriye halkın da yoğun bir ilgisi vardı.

İlde 2. olan okulumuz Voleybol takımı ödüllerini karakol komutanımız Sayın Hasan BALABAN´ın elinden aldı.

Öğrencilerimiz çok eğlendiler, biz öğretmenler de bu güzel günün gururu ve mutluluğu içindeydik.

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha saygıyla anıyoruz.